Medewerkers Lieshout

v.l.n.r.: Susanne Hakvoort, Annelien Striekwold, Sanne Scheepers, Miranda van de Moosdijk
Onder: Inge Henst

Niet op de foto: Bianca van de Nieuwenhof

Medewerkers Helmond - Brouwhuis

Gemmy van Kemenade - van Esch 
Leidinggevende locatie Helmond-Brouwhuis

Mijn naam is Gemmy, gek op roadtrippen door Scandinavië, zwanger en een bezige bij.🐝

Sinds 2020 werk ik voor dit bedrijf!
Nadat ik ben afgestudeerd in de kinderopvang, ben ik de horeca in gegaan. Binnen deze sector heb ik mijzelf kunnen door ontwikkelen tot bedrijfsleider en heel veel mogen leren over het bedrijfsleven.

Naast dat ben ik ook nog fotograaf, een uit de hand gelopen hobby dat zich heeft ontpopt tot een eigen onderneming! Ik ben dus iemand die altijd bezig is en graag mijzelf wil uitdagen en blijven ontwikkelen.

Met mijn kennis en ervaring mag ik sinds 2022 mijzelf ook binnen deze organisatie leidinggevende noemen, iets waar ik erg trots op ben. De afwisseling tussen mijn taken als leidinggevende en als leidster op de groep is erg fijn. Zo blijf ik altijd dichtbij de kinderen, ouders en leidsters en weet ik precies wat er speelt binnen de organisatie. De ene dag houd ik mijzelf bezig met de website, social media, administratieve taken, ROSA en de andere dag ga ik gezellig met de kinderen leuke activiteiten doen.

Ik ben trots dat ik Arthis Kinderopvang verder mee mag opbouwen!

Zwangerschapsverlof: 3 Juli t/m 5 november. 
In deze periode neemt Susanne Hakvoort mijn taken over.

 

 

Mariska Richel

Pedagogisch medewerker - Dagopvang baby - dreumes groep

 

Hallo allemaal,

Ik ben Mariska en ik ben 40 jaar. Ik woon samen in Someren en heb een dochter Bo van 14 jaar en een zoon Jim van 11 jaar. In mijn vrije tijd houd ik van creatief bezig zijn en met de kinderen op de groep doe ik dit ook graag. 

Ik draai al ruim 18 jaar met veel plezier in de kinderopvang mee en heb dan ook al de nodige ervaring in dit vak. Met al mijn ervaring probeer ik ook onze stagiaires enthousiast te maken voor het werk in de kinderopvang.

Elke dag is weer anders en maken we er samen een feestje van. 

Je ziet mij van maandag t/m donderdag op de groep staan.

 

 

 

Donna Janssens
pedagogisch medewerker - peuteropvang / VVE groep

Hai,

Ik ben Donna, 22 jaar en in een relatie met Luc. Ik hou ontzettend van sporten en een lekker festivalletje pakken in de zomer. 

Ik draai al enkele jaartjes mee binnen deze organisatie, want ik ben hier zelf begonnen als stagiaire. Na mijn stage periode mocht ik meteen blijven en ben ik ondertussen het vaste gezicht op de peuter/VVE groep.

Ik vind het leuk om de kinderen een uitdagend spelaanbod te geven en geeft het draaien van een VVE groep een leuke uitdaging. Het geeft mij veel voldoening om kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling waar ik een bijdrage aan heb gehad. 

 

Je zult mij zien op: maandag - woensdag - donderdag en vrijdag

 

Ivana Peters

Pedagogisch medewerker - Peuteropvang - BSO

Mijn naam is Ivana Peters. Ik ben 23 jaar oud en woon samen met mijn vriend en ons hondje in Helmond. In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd in het verenigingsleven ik zit namelijk bij een schutterij. Daarnaast kan ik ook ontzettend genieten van zingen en creatief bezig zijn.

De afwisseling tussen peuters en BSO trekt mij enorm aan. Samen leuke activiteiten bedenken en deze uitvoeren.  

Ik kijk er naar uit om per 1 augustus samen met de andere collega's een leuke dag te verzorgen voor de kinderen. 

Je zult me zien op de:
Maandagen, Dinsdagen, Donderdagen en de Vrijdagen.

 

 

Mariem el Hamdi 
Stagiaire - Dagopvang / peuteropvang / BSO

 

Mijn naam is Mariem el Hamdi. Ik ben 19 jaar oud en ik woon in Helmond. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin en vriendinnen.

Ik wil in de kinderopvang werken, omdat ik het mooi vindt om de ontwikkeling en groei van een kind te zien. Ieder kind ontwikkelt zich anders en op zijn eigen manier. Dit vind ik erg mooi. 

Arthis kinderopvang vind ik een leuke stageplek. Het personeel is vriendelijk, ik kan goed met ze omgaan. De kinderen zijn allemaal uniek en ze ontvangen me elke stagedag met vol enthousiasme. Elke dag is weer een nieuwe uitdaging.

Je zult mij zien op maandag en donderdag. En werk ik in de vakanties.

 

 

Lonneke Verstegen 

Pedagogisch medewerker i.o. - Dagopvang - peuteropvang - BSO

 

Mijn naam is Lonneke Verstegen, ik ben 23 jaar en woonachtig in Milheeze.

Momenteel studeer ik als pedagogisch medewerker. Na de zomer vakantie start ik bij kinderopvang Arthis, waar ik komend schooljaar mijn BBL opleiding mag afronden. Vanaf de maand juni ben ik gestart als vakantiekracht en help ik mijn nieuwe collega’s met het invullen van de vakantieplanning.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn en spreek ik graag af met vriendinnen.

Geen enkele dag is het zelfde en het motiveert mij ontzettend om de kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling. De afwisseling van dagopvang, peuteropvang en BSO spreekt me erg aan, omdat welke leeftijd het kind ook heeft, zich kan ontwikkelen en groeien op hun eigen manier. Elk kind is uniek!

 

Je zult mij zien op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.