Medewerkers Lieshout

v.l.n.r.: Susanne Hakvoort, Annelien Striekwold, Sanne Scheepers, Miranda van de Moosdijk
Onder: Inge Henst

Medewerkers Helmond - Brouwhuis

Gemmy van Kemenade - van Esch 
Leidinggevende locatie Helmond-Brouwhuis

Mijn naam is Gemmy, gek op roadtrippen door Scandinavië, zwanger en een bezige bij.🐝

Sinds 2020 werk ik voor dit bedrijf!
Nadat ik ben afgestudeerd in de kinderopvang, ben ik de horeca in gegaan. Binnen deze sector heb ik mijzelf kunnen door ontwikkelen tot bedrijfsleider en heel veel mogen leren over het bedrijfsleven.

Naast dat ben ik ook nog fotograaf, een uit de hand gelopen hobby dat zich heeft ontpopt tot een eigen onderneming! Ik ben dus iemand die altijd bezig is en graag mijzelf wil uitdagen en blijven ontwikkelen.

Met mijn kennis en ervaring mag ik sinds 2022 mijzelf ook binnen deze organisatie leidinggevende noemen, iets waar ik erg trots op ben. De afwisseling tussen mijn taken als leidinggevende en als leidster op de groep is erg fijn. Zo blijf ik altijd dichtbij de kinderen, ouders en leidsters en weet ik precies wat er speelt binnen de organisatie. De ene dag houd ik mijzelf bezig met de website, social media, administratieve taken, ROSA en de andere dag ga ik gezellig met de kinderen leuke activiteiten doen.

Ik ben trots dat ik Arthis Kinderopvang verder mee mag opbouwen!

Verlof: 3 Juli t/m november. 
In deze periode neemt Susanne Hakvoort mijn taken over.

 

 

Mariska Richel

Pedagogisch medewerker - Dagopvang baby-dreumes groep

 

 

 

Donna Janssens
pedagogisch medewerker - peuteropvang / VVE groep

 

 

 

 

Lisanne Maatheij - Theloosen

Pedagogisch medewerker i.o. - Dagopvang / peuteropvang

 

 

 

Mariem el Hamdi 
Stagiaire - Dagopvang / peuteropvang

 

Mijn naam is Mariem el Hamdi. Ik ben 19 jaar oud en ik woon in Helmond. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin en vriendinnen.

Ik wil in de kinderopvang werken, omdat ik het mooi vindt om de ontwikkeling en groei van een kind te zien. Ieder kind ontwikkelt zich anders en op zijn eigen manier. Dit vind ik erg mooi. 

Arthis kinderopvang vind ik een leuke stageplek. Het personeel is vriendelijk, ik kan goed met ze omgaan. De kinderen zijn allemaal uniek en ze ontvangen me elke stagedag met vol enthousiasme. Elke dag is weer een nieuwe uitdaging.

Je zult mij zien op maandag en donderdag. En werk ik in de vakanties.