Inschrijven bij Arthis kinderopvang gaat heel gemakkelijk, digitaal, via onderstaande knop. Dit is een beveiligde link, waarbij je direct in ons digitale systeem terecht komt. Wanneer de inschrijving compleet is ontvangen wij deze in onze inbox. 

 

De inschrijving verloopt geheel digitaal. Als ouder kies je het pakket of de pakketten die je nodig hebt. Wanneer wij de inschrijving hebben ontvangen zal deze worden geaccepteerd wanneer er plek is. Alle gegevens worden dan direct opgenomen in het digitale systeem, ROSA, waar wij mee werken. Vanuit dat systeem zullen er 1 of meerdere vragenformulieren worden verzonden waarbij je aan kunt geven op welke dagen, je welke tijden opvang nodig hebt. Deze vragenformulieren sluiten aan bij de eerder aangegeven pakketten bij de inschrijving. Ook deze worden digitaal ingevuld. Zodra wij de antwoorden hebben ontvangen wordt er een contract aangemaakt. Deze kan digitaal ondertekend worden.

 

Wanneer er sprake is van een wachtlijst dan blijft de inschrijving in het systeem staan en zal er per mail contact worden opgenomen.