Spaarpotje

 

Bij Arthis kinderopvang werken wij met een spaarsysteem. Afgemelde uren kun je bij Arthis kinderopvang inzetten wanneer je gebruik maakt van een vast pakket. Wanneer je kind afwezig zal zijn, zullen deze uren in het spaarpotje gaan. Dit geldt alleen voor het hele opvangmoment, dus niet wanneer je jouw kind bijv. een uur eerder op komt halen. Je kunt deze uren op een later moment inzetten wanneer je bijvoorbeeld extra opvang nodig hebt. Dit is een extra service die wij aanbieden. Het inzetten van deze uren is alleen mogelijk binnen het soort pakket dat je afneemt. Neem je een pakket van bijv. 40 schoolweken af, dan kun je alleen tijdens de 40 schoolweken extra opvang afnemen. Heb je alleen een vso pakket, dan kun je alleen extra vso afnemen.

 

Je kunt deze extra opvang aanvragen in het digitaal systeem ROSA, de extra aanvragen worden goedgekeurd mits er plek is op de groepen. Het spaarpotje is in te zien in jouw digitale omgeving en wordt 1 keer per maand verwerkt. Op 1 januari vervallen de uren welke in het jaar daarvoor zijn opgebouwd en niet zijn ingezet.

 

Wanneer er aan het einde van het jaar meer uren zijn ingezet dan afgemeld zullen deze uren tegen flexibel tarief worden gefactureerd.