Voeding en hygiëne als belangrijkste ingrediënt

 

 

Voeding is een belangrijke, gezamenlijke activiteit: ’s morgens fruit, tussen de middag boterhammen met een beker melk en ’s middags water met een koekje, groentesnack of een cracker. Vanzelfsprekend wassen de kinderen hun handen voordat ze aan tafel gaan. Zo leren ze het belang van een goede hygiëne.

 

 

Voeding

 

Lunch, vers fruit, koekjes, drinken en luiers zijn bij de prijs voor de kinderopvang inbegrepen. Eventuele fles- of borstvoeding, dieetvoeding of groentepotjes dien je zelf te verzorgen. Onze pedagogisch medewerksters bereiden babyvoeding met grote zorg. Wil je als moeder graag borstvoeding komen geven? Dat is geen probleem: bespreek het tijdens de intake zodat we er van op de hoogte zijn!

 

 

Hygiëne

 

In alle ruimtes is hygiëne bij verzorging en voeding essentieel. Wij werken volgens het veiligheids- en gezondheidsbeleid wat actueel getoetst wordt door het team en bijgesteld aan de hand van de wetgeving en de bevindingen op de werkvloer. De pedagogisch medewerksters zorgen dagelijks voor een hygiënische omgeving en werkwijze. Persoonlijke verzorging van onze medewerkers is een vereiste. De kinderopvang wordt dagelijks schoongemaakt door onze medewerkers.